Összejöttem 2 hónapja egy sráccal, de el vannak hanyagolva a fogai, hogy mondjam meg neki, hogy engem ez nagyon zavar?
2 hónapig ki sem nyitotta a száját? Hm... ez érdekes.
De félre a tréfát, finoman puhatolózz. Pl. "Tegnap voltam a fogorvosomnál, szerencsére mindent rendben talált. Te is szoktál menni ellenőrzésre?" Lehet, hogy fél elmenni, ajánld fel, hogy elkíséred.
Ha nem egészségügyi okok miatt tűnik elhanyagoltnak (szuvasodás, fogkő, stb.) akkor az is lehet, hogy nincs pénze megcsináltatni.
Így hiányos a kérdésed, és nem biztos, hogy olyan ötletet kapsz, ami hasznos lehet.
Mondom, hogy tegnap vettem észre. :S
Elől minden ok, fogat is rendszeresen mos, de tegnap megláttam, hogy 2 felső nagyőrlője helyén 2 gyökér feketéllik. :S
Na, beszéltünk róla. Felhoztam ezt a méhnyakrák-szűrést meg a úgy általánosságban a szűrést.
Bevallotta, hogy rég volt fogdokinál, fél elmenni, azért nem megy, pedig van 2 foga, ami le van törve.
Mondtam neki, hogy ne legyen már ilyen nyámnyila férfi létére...
Úgyhogy hétfőn kér időpontot és elkísérem, megkérdezzük a dokit, hogy menthető.-e még vagy mit lehet csinálni. :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!