Ha lüktet a fogam akkor azt mindenképp ki kell húzni?
Figyelt kérdés
Éjszaka arra ébredtem hogy borzalmasan fáj az első szemfogam. Lüktető érzést is érzek kb. a pulzusomat néha. Nagyon érzékeny, nem tudom hozzáérinteni az alsó állkapcsomhoz. Próbáltam jéggel is enyhíteni de semmit nem használ. Szerintetek gyökérkezeléssel meglehet oldani ha most azonnal el is megyek fogorvoshoz? Vagy mindenképp ki kell húzni? Nagyon nem szeretném ha kihúznák! :(2013. máj. 21. 05:06
2/4 A kérdező kommentje:
8 órára tudok menni :/ Mire számítsak?
2013. máj. 21. 05:21
3/4 anonim válasza:
Ha lüktett, akkor gyulladásban van a fogad, vagy az ínyed, nem fogják egyből kihúzni, ha ki lehet kezelni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ki fogják kezelni, úgy néz ki nem kell kihúzni:) Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!