Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elölről félig letört foggal...

Elölről félig letört foggal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Szemből az első két baloldali metszőfogam félig letört!

De nem most már kb. vagy 1,5, 2-éve körül félig le van törve viszont a csonknak semmi baja nincs, most viszont elhatároztam, hogy elmegyek és megcsináltatom, mert már nagyon zavar, és nagyon nagyon feltűnő!

Azt szeretném meg kérdezni, hogy mit tud evvel csinálni a fogorvos, vagy hogyan zajlik ennek a menete, (tokot nem szeretnénk) vagy esetleg fel tudná-e építeni, vagy pótolni vagy valami, és kb. ha igen akkor körülbelül mennyibe kerülne ez?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. máj. 20. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogakat gyökér kezeli, csapokat ültet a fogakba és arra műfoggal felépíti a koronát. Változó az ár. Szerintem jobb munkáért 80-120 ezret is elkérhetnek.
2013. máj. 20. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani, de mielőbb menj el, nehogy tovább törjön. nekem egy csappal és koronával oldották meg, de most már vannak modernebb eljárások is, felépíthető a fog.
2013. máj. 21. 07:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm! Az elsőnek írom, hogy nem több fogról van szó hanem csak 1 fog van félig letörve elölről, ahhoz meg szerintem egy kicsit sok az a 80, 120 ezer Ft nem gondoljátok!?

Igen persze elmegyek de ebből nem tud már több letörni, mert teljesen egyenesre van letörve pont a közepénél keresztbe félig!

2013. máj. 21. 09:36
 4/7 anonim válasza:
Nekem hátulról húztak ki egy fogamat ma,és 120ba kerülha implantátumot tesz be, vagy pedig leköszörüli a mellette lévő 2 fogat és koronát húz de ez elég barbárságnak látszik a másik megoldás mellett.
2013. máj. 21. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, én csak azért kérdeztem, mert van egy ismerősöm akinek ugyan így letört elölről a foga és a fogorvos 10 ezer Ft-ért teljesen megcsinálta neki és nem is üt el pont jó!
2013. máj. 21. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyire drasztikus és drága nem lesz neked sem megcsinálni a fogad. Viszont függ attól h mekkora darabot kell pótolni. Lehet h az ismerősnek pici darabot kellett pótolni és elég volt tömőanyagból picit odatenni. Ha nálad a fog fele hiányzik, akkor ha tartós megoldást akarsz nem biztos h elég lesz csak tömést tenni oda, muszáj lesz csapot tenni bele, ami meg tudja tartani a tömőanyagot.
2013. máj. 23. 18:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem! köszi a válaszokat!
2013. máj. 23. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!