Hány évesen volt az első foghúzásod?
Figyelt kérdés
Hogyan emlékszel rá?2009. okt. 2. 17:35
1/16 anonim válasza:
14 voltam,nem volt már csak a töve háromnapig nem aludtam.Nehezen húzta ki a doki,de utánna mentem málnát szedni,meg a strandra.Azóta sem húztak egyet sem.
2/16 anonim válasza:
19 voltam, ez az egy van kihúzva.. eddig.
Elküldtek szájsebészetre , elérzéstelenítette és kb. 3 perc alatt kihúzta, nem is éreztem semmit.
3/16 anonim válasza:
13 éves voltam, hátul húztak ki kettőt, most vok 15 és felnőttkoromba tetetek a helyére újat, állítólag az egyáltalán nem fáj. :)
6/16 anonim válasza:
Pont ma húzták ki.
Picikét fájt...de(kb) 5 másodperc alatt kihúzta a doki.
L/14
7/16 anonim válasza:
Nekem 16 évesen húztak ki három fogamat, egyet azért mert már rossz volt és nem lehetett mit kezdeni vele, kettőt pedig a fogszabályzó miatt. Amelyik rossz volt annál csak azt a fájdalmat éreztem amit alapból éreztem nála mikor hozzáértem, a két ép fognál pedig amit a fogszabi miatt kellett annál az első iszonyatosan fájt (ezt a kettőt a fogszabis nő húzta nem a saját fogorvosom) -.- egy adag lidocaint adott a doki és nem érzéstelenítette el rendesen,és hát éreztem mindent. A másodiknál kértünk dubla adagot ott viszont annyira nem éreztem semmit, hogy csodálkoztam mikor mondta hogy kész is vagyunk :D
8/16 anonim válasza:
Ma húzták először és 23 éves vagyok. :)
Remélem sokáig nem ismétlődik :)
10/16 anonim válasza:
12 évesen fogszabályzó miatt kellett. A húzásra nem emlékszem, de azt tudom hogy a szuritól nagyon féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!