Fél éve van fogszabályzóm, és már nagyon elegem van . Mit tegyek?
Milyen fogszabályzód van? Kivehető vagy rögzített? A gumizást úgy érted hogy összegumizta a két fogívet?
Hogy mire kell a fogszabályzó és a gumi: talán arra hogy szépek legyenek a fogaid. De ha téged ez nem érdekel, akkor nyugodtan vedd ki, azt csinálsz vele amit akarsz, végülis a te döntésed hogy hallgatsz-e a fogorvosodra vagy nem. Innentől fogva teljesen mindegy hogy mit tanácsolunk itt neked, hiszen ha a szakemberre sem hallgatsz, akkor a névtelen válaszokra miért tennéd?
Hogy mire kell nem tudom, de biztos nem kiszúrásból rakta fel a doki.
Inkább bírj ki még pár hónapot, aztán bátran nevethetsz a világra. Vagy egész életedben a fogaid miatt akarsz szégyenkezni?
Igen baj lenne! Nem véletlenül kaptad! Bírd ki azt a pár hónapot inkább! Így előbb szabadulsz a gumizástól! Nekem is van fogszabályzóm, de én imádom! A gumizás a harapásodat hozza rendbe, nem érdemes elsumákolni, mert csak akkor fogja a doki elengedni ha már teljesen jó lesz!
Nyugi, szerintem megfogod szokni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!