Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mással is előfordult, hogy...

Mással is előfordult, hogy foghúzáskor érezte az egészet?

Figyelt kérdés
Ma húzták a jobb felső hatosom és végig éreztem, hogy a doki tépi feszíti. Pedig mind két oldalra kaptam érzéstelenítőt. Mármint a fog két oldalára. A kérdés az lenne, hogy ilyen esetben a szerel és a dokival van a baj vagy esetleg velem ? csak mert nagyon nem szeresem a fogorvosokat.

2013. máj. 13. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is éreztem, pedig két és féladag, elég erős érzéstelenítőt nyomott belém. Majdnem ordítottam a fájdalomtól. Szerintem az orvos adhatta be rossz helyre.
2013. máj. 13. 20:26
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint nem velem van a baj.
2013. máj. 13. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy érzed a nyomó-feszegető mozdulatokat vagy hogy recsegést-ropogást hallassz. Ez leginkább azzal magyarázható, hogy foghúzáskor nincs lefixálva a fejed vagy az állkapcsod, ezért érzed hogy az orvos jobbra-balra feszeget. (Ahhoz hogy ne mozdítsa el a fejedet, ellen kell tartanod az izmaiddal.)

Érzéstelenítés mellett akkor fordulhat elő fájdalom (fogeltávolításkor), ha a környező szövetek gyulladtak, a tályog kiterjedt a fogágyba.

2013. máj. 13. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát be is volt szerintem gyulladva mert a fél arcom bedagadt bár már a fogam nem fájt vasárnap dél óta. Nem baj túl éltem csak rossz lesz megszokni, hogy jobb oldalon 2 fog között van egy minuszom. max ha sok pénzem lesz potoltatom
2013. máj. 13. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a varrást éreztem nagyon! Már majdnem ott voltam, hogy kiszállok a székből és otthagyom!
2013. máj. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!