Ha szegények vagyunk, de nagyon ferdék a fogaim, akkor soha nem lehet fogszabályzóm?
Figyelt kérdés
14/F vagyok és nagyon ferdék a fogaim, nagyon zavar már. de ahogy néztem 80 ezer forinttól kezdődik a fogszabályzó, de mi nemhogy félretenni, még megélni sem nagyon tudunk... szóval soha (vagy csak akkor, amikor már dolgozok) nem lesz fogszabályzóm?2009. szept. 30. 07:14
1/3 anonim válasza:
Gondolom a reszletfizetes sem mukodne nalatok. Akkor majd ha dolgozol, lesz kereseted es talan tudod fizetni. En 31 eves vagyok es most mondta a dokim, hogy nem artana egy fogszabalyzo. Szal sosem keso ;) Aztan lehet, hogy van am valami ingyenes vagy egeszen olcso megoldas. Nah, de majd a tobbiek mondanak valami okosat :)
2/3 anonim válasza:
16 éves korodtól már dolgozhatsz majd, 2, max. 3 hónap alatt suli mellett is bőven össze tudsz szedni annyi pénzt, hogy a TB-s kezelést kifussa. Tudom, hogy milyen szar, ha csálék a fogaid, ráadásul pénz sincs. Én is diákmunkával szedtem össze 2 éve a fogszabi árát. Sok sikert és bírd ki ezt a kis időt.
3/3 anonim válasza:
nekem teljesen ingyen volt a fogszabályzás, pedig teljesen átlagos helyzetűek vagyunk. Ha elmész a fogászodhoz biztos tud segíteni, lehet nem tudsz bizonyos lehetségekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!