Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letört, hegyes fogrésszel mit...

Letört, hegyes fogrésszel mit lehet kezdeni, amíg nem tudok orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két napja az egyik hátsó fogam belső részéről letört egy darab, két hét múlva tudok menni a fogorvosomhoz, addigra van időpont. Egyáltalán nem fáj, csak rosszul tört le, és irritálja a nyelvemet főleg beszéd közben, kicsit meg is dagadt az a rész. Mit tudnék vele addig kezdeni?

Előre is köszönöm az ötleteket!

2013. máj. 8. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Addig sajnos semmit. Nem tudod lereszelni, vagy kipótolni házilag. Esetleg egy kis rágót odanyomkodhatsz napközben.
2013. máj. 8. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló dologgal küzdök. Nekem is hátul tört le, csak nekem a küldő oldalán. Egy ideig kikezdte a szám oldalát, de 3 nap alatt hozzászokott. Viszont nem eszek azon az oldalon, hogy ne ragadjon bele semmi.

Én is csak 1,5 héttel későbbre kaptam időpontot...

2013. máj. 9. 11:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a rágósat próbáltam, használ egy darabig, de egész nap nem tarthatok ott egy rágót, főleg, hogy kényszeresen birizgálom, ha a számban van, tehát még jobban kikezdi közben a nyelvem :) Nem tudom, mivel lehetne reszelni belőle, ez is eszembe jutott, vajon a körömreszelő (fertőtlenítve) megfelelő lenne?

Második, igen, most már nekem sem irritálja annyira, én is hozzászoktam. Néhány nyelvmozdulatnál végigkarcolom, de egyre kevésbé zavar. Így azt hiszem, nem lesz gond, amíg nem jutok orvoshoz.

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!