Kihúztak alul és felül is két-két fogat és csak utána kaptam fogszabályzót mert elvileg "nem fértek el a fogaim". Jól tettem, hogy kihúzattam 4 teljesen egészséges fogat ezért? Van még ilyen ismerősötök?
"köszönöm nem kértem az egyetemi órák anyagából.:)" ja hogy te ezt egyetemi anyagként értelmezed xD pedig megpróbáltam a lehető legjobban lebutítva fogalmazni, hogy egy 5 éves is megértse :) Vagy talán azt hiszed neked nincs szükséged tanulásra, mert eleve zseninek születtél és az összes egyetemista hozzád képest egy idióta?
"Azzal hogy kihúzatott 4 fogat jó nagy helyet hagyott a többinek" látom a szavak értelmezése még nem megy.
Szisztéma: rendszer, ami meghatározott szabályokon alapul, figyelembe véve a környezet válaszreakcióinak lehetőségeit.
Környező szövetek válaszreakciója fogeltávolítás után:
csontfelszívódás (resorptio)-> hiány melletti fogak közelítenek egymáshoz - torlódott, fejlődésben lévő fogazat esetében ez gyorsabb
Hogy még ennél is érthetőbb legyen: amikor Pisti kivesz a nagyon szorosan egymás mellett lévő könyvekből egyet, akkor a többi könyv könnyebben elfér a saját helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!