Körülbelül mennyibe kerül a FELNŐTT fogszabályozás Kaposváron?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy Kaposváron Dr.H.Olga és Dr.V.Levente foglalkozik fogszabályozással. Kit ajánlotok inkább? Van árbeli különbség kettőjük között? FELNŐTT fogszabályozás érdekel! Mennyibe kerül egy felnőtt fogszabályozás? Van lehetőség részletfizetésre? Ha igen, milyen formában?
(Tizenéves koromban már átestem egy kb 4 évig tartó fogszabályozáson Dombóváron. Kb 14 éves koromban vették le. Az utóbbi években viszont nagyon durván elcsúsztak a fogaim. Most 22 vagyok. Úgy tűnik, a mai napig mozgásban vannak a fogaim... :S)
Úgy tudom, a felnőtt fogszabályozás jóval drágább, mint a gyerek. Nem hiányzik anyagilag sem, meg egy újabb szenvedés sem, de félek, hogy csak rosszabb lesz a helyzet :S
Előre is köszönöm a véleményeket, válaszokat. :)
2013. máj. 8. 08:06
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Neten már én is tájékozódtam, de várom a személyes tapasztalatokat, hogy mégis mennyibe fájt anyagilag az egész? Pl Maga a készülék mennyibe kerül, ellenőrzéseken is kell-e fizetni, amikor állítanak a fogszabin...?
2013. máj. 8. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!