Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen fogat csináltassak és...

Milyen fogat csináltassak és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

van egy hely ahol nincs fogam mert évekkel ezelött kihuzták.

milyen fogat csináltassak?mennyibe lesz ez nekem?

17éves vagyok

2009. szept. 29. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is egy hiányzott és inplantátumot csináltattam. Így nem kellett a mellette lévő 2 egészséges fogat lecsiszolni egy hídhoz. 300 ezer körül volt.
2009. szept. 29. 17:17
 2/6 A kérdező kommentje:
300ezer ft nekem tul sok :(
2009. szept. 29. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon látható helyen van az a foghiányod?
2009. szept. 29. 18:50
 4/6 A kérdező kommentje:
igen elöl van de kicsi nagyon a hely
2009. szept. 29. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem Debrecenben 2 hete 110 ezerert csinaltak implantatumot, erre jon a korona.

Az 20 ezer, ha keremia fem vazzal, 60, ha cirkonnal.

Melyik fogad hianyzik?

Mindenkepp csinaltass vmit, mert a szomszed fogak gyokere el fog maszni, nekem 10 eve huztak hatul, most lattam a rontgenen, hogy hogy all a szomszed fog gyokere...hat gaz...mert vagy 40 fokkal elfordult.

Nagyon fiatal vagy, vmit probalj vele csinalni!!!

2009. okt. 1. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
SZTK-ban nekem 36 Ft volt egy korona. Mivel implantátumot nem tudsz megfizetni, így gondolom hidat kell csináltatni, ami azt jelenti, hogy a mellette lévő fogakat (nem tudom, hogy egyet vagy kettőt), de le kell csiszolni, és arra is korona kell. Szóval azt a kb. 36-ot szorozd 3-al, és akkor kb. tudod, hogy mennyiből lehet megúszni. :(
2009. okt. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!