Mi értelme van a bölcsesség fognak?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy már 3. éve türekszik kifelé és kellemetlen érzés, nem tudom a funkcióját!2009. szept. 29. 11:45
2/5 anonim válasza:
Már nincs is. És egyre kevesebb helye is van az állkapocsban, hiszen az agykoponya növekedésével, az alsó állkapocs méretének rövidülésével általában már nincs elég helye. Ez az evolúvió. A gyökerét már szinte teljesen elvesztette, az emberek 20 5-ának már ki sem nő, vissza fog fejlődni teljesen.
3/5 anonim válasza:
Mivel egyre több kész étel kapható és az ember nem kényszerül rágni az őrlőfogak nem kapnak túl sok szerepet. Valóban sok ember van akinek már fogcsírája sincs. A front fogak közül is van olyan ami veszített a hasznosságából, valószínűleg ezek közül is lesz, ami eltűnik majd idővel.
Nekem amúgy el sem férne a számban annyi fog. Még a heteseim sem jöttek ki mindenhol. Kicsi az állkapcsom :)
4/5 anonim válasza:
11:50 Húzasd ki és megtudod mennyire nincs gyökere... elég erős kettős van akinél hármas gyökerű....
5/5 anonim válasza:
Nekem kb. 28 éve jól működik mind a 4. Igaz, a 6-os fogaim nagy részét már elvesztettem. Úgy látszik, nagyszájú vagyok, hogy nálam elfértek :) Egyébként eléggé össze is torlódtak akkoriban a fogaim, de a hatosok miatt némiképp rendeződött ez a "probléma". Az egyik oldalon a 6os és a 7es is hiányzik egy régi gyulladás emlékeként, no itt mindenképp jó, hogy ott van a 8as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!