Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvos szeretnék lenni, de...

Fogorvos szeretnék lenni, de csúnyák a fogaim?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs egy lyukas fogam sem(ami az volt be van tömve), de össze-vissza állnak sajnos. Gyerekkoromban azt mondta a doktornő, hogy még alakulhatnak, ezért akkor nem lett fogszabályzó, de ferdék, mintha el lennének tájolódva. Most meg sajnos nincs fogszabályzóra anyagi keret, de eldöntöttem, hogy fogorvosira szeretnék menni. Mennyire gáz így fogorvosira menni? Biztosan többet fogok tudni ezzel kapcsolatosan, esetleg lesz mód fogaimon korrigálni pár év múlva is? Esetleg egyetem után (mikor már kitudnám fizetni a fogszabi árát is) ? Most nagyon ráálltam a témára, tehát mindenképp szép fogakat akarok, amint anyagilag is megengedhetem.

19L

2013. máj. 5. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetemre nem akarsz Mo-ra jönni? :)

Nekem csomó vajdasági (40-ből 4) évfolyamtársam van. :)

2013. máj. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!