Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Baj, ha csak a szám egyik...

Baj, ha csak a szám egyik oldalán rágok?

Figyelt kérdés
Konkrétan a bal oldalon, a jobbat nem is használom rágásra. Lehet belőle baj? Nem régóta eszek így.
2009. szept. 26. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele én is csak a balonés azt vettem észre hogy ha mosolygok a szám bal oldala feljebb van mint a jobb. nem tudom hogy ettől lehet-e hogy ott talán az izmok edzettebbek de erre gondolok
2009. szept. 26. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Hosszútávon jobban fog kopni a fogad, több baj lesz a bal oldalon(lyuk, szuvasodás, állkapcsod is fájhat stb.) Ha semmi baj nincs a másik oldallal, akk rágj azzal is, ha pedig vmi okból nem rágsz a jobbon, akk FOGORVOS!
2009. szept. 26. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze ! Ráadásul nagyon súlyos problémáid lesznek belőle.Először is amit az előttem válaszoló irt,teljesen igaz,másrészről ahol nem rágsz (tehát a jobb oldal),ott a fogak elsorvadnak,majd kiuhullanak.KOnkrétan elrohadnak,mivel a fog arra van hogy rágjunk vele,és ha nem használod,egyszerűen elsorvad.

Viszont nagyon érdekelne,hogy mi visz rá ilyen hatalmas hülyeségre,hogy csak egy oldalon rágsz???

Egészségügyi oka is ha van,azt a fogorvos megoldaná.

Tehát összegezve,semmi okod nem lenne arra hogy így egyél.

Tegyél ellene,ha kellenek a fogaid.

2009. szept. 26. 14:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Húha, beijedtem. Nos, nagyon félek a fogorvostól, egyik jobb oldali fogammal van probléma, de ezek után mindenképpen megnézetem. Köszönöm a válaszokat
2009. szept. 26. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző vagyok. El kell dönteni,hogy mitől félsz jobban : attól,ha a fogaid kiesnek azon az oldalon, vagy attól az egyetlen egy kis fogtól,amit ha magánrendelkésre mész,seperc alatt szépen megcsinál,bármi is legyen a gond. Utóbbi bíztatóbb:)

2009. szept. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!