Érzékeny a fogam, ha rágáskor összeér a felső és az alsó fogsorom. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2 hete voltam fogat tömetni. Csak a felső részében volt egy minimális apró lyukacska, minden komplikáció nélkül betömte a doki. Mitől lehet érzékeny? Mire számíthatok, amikor visszamegyek? :( rettegek már a fogászattól...2013. ápr. 23. 12:42
1/8 anonim válasza:
Az egész fogsorod érzékeny, vagy csak az a tömött fog? Ha az egész fogsor, akkor lehet az éjszakai fogcsikorgatástól, ha viszont csak az az egy fog, akkor lehet hogy nem sikerült jól a tömés és ki kell cserélni.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak ez az egy fog. Nem vagyok biztos abban sem, hogy ez most érzékenység-e, vagy micsoda. A legnagyobb félelmem az idegölés... remélem, az semmiképp nem kerül szóba.
2013. ápr. 23. 12:58
3/8 anonim válasza:
Miért, azért egy gyökérkezelés még nem a világvége.
De persze reméljük nem lesz rá szükség.
4/8 anonim válasza:
ha csak minimális lyuk van akkor 95% hogy nem lessz gyökérkezelés, csak lehet, hogy nem teljesen jól zárta le a tömést, vagy maradt egy nagyon apró rész amit nem fúrt ki rendesen
5/8 A kérdező kommentje:
Visszajártam a dokihoz, szerinte azért volt érzékeny, mert kicsit magas volt a tömés, ígylecsiszolta. Még nem tudom, hogy érzékeny lesz-e. Amúgy nem a gyökérkezeléssel van bajom, hanem a horrorisztikus fájdalommal járó idegöléssel. :P
2013. ápr. 23. 16:40
6/8 anonim válasza:
Erős érzéstelenítővel(ultracain)a gyökérkezelés fájdalommentes,saját tapasztalat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nálam anno a zsibbasztó semmit nem ért. Annál fájdalmasabb élményem soha nem volt...
2013. ápr. 23. 19:44
8/8 anonim válasza:
mindenkinél másképp hat, egyénfüggő, nekem pl. miután beadja az érzéstelenítőt kb. 45 percet kell várni, mert csak addigra hat rendesen, valakinek már azonnal, meg valakinek több is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!