Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzo csak felülre...

Fogszabályzo csak felülre állandó kb mennyibe kerül? Tb támogatja? Mert hallotam hogy 20 ezer körül ez igaz?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.és nagyobb résekvannak a fogaimközt és ez nagyon zavar. de a fogorvos azt mondta h nem szükséges de kéne mert nagyon zavar hogy ilyenek a fogaim.
2009. szept. 25. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgytudoma tb nem támogatja, mert ez csak esztétikai beavatkozás, tulajdonképpen. Egyénként meg ez a 20ezer... Hát eddig átlag 60-80 ezerről hallottam, de biztos van olcsóbb is, nem tudom.
2009. szept. 25. 16:52
 2/4 anonim válasza:
nekem 30 ezer volt,állandó.bár az ár a fogszabályzótol is függ.mondjuk ha egy porcelánosat kérsz azmár üti a 80-100ezret is. de hallottm szines fogszabályzókrol... hát az egyrészt fura lehet :D és valami 60ezer ft..
2009. szept. 25. 18:59
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget:)
2009. szept. 27. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A pesti államiból a Zoltán utcait ismerem, 5-6 éve 20 ezer körül voltak az árak, de mire én mentem (pár hónapja) addigra a TB már nem támogatta, így kb. 90-100 ezer forint közötti összeget kell fizetned.
2009. nov. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!