Mennyire gyakori a fogszabályzó nélkül is tökéletes fogsor?
Fúúúúúúúj!:D
Nekem másodszorra szabályozzák:'(
Egyébként,azt olvastam,hogy kb minden második felnőttnek kéne szabályzás,nemtom ez mennyire reális,de tény,hogy renfeteg csámpás fogú felnőtt van.
Én soha nem cumiztam,mégis kell a fogszabályzó.Mély-és keresztharapásom is van,emellett az első 2 fogam eláll egymástól,ezért mindkét 2-es fogam brfelé fordul.
Volt már 2X is éjszakai fogszabim,de nem sokat segitett.Szóval harmadij alkalommal szabályozzák a fogam,mostmár rögzített fogszabályozó készülékkel.
Ez genetika. Én pl. élő bizonyíték vagyok erre, mert nekem tök ugyanolyan mintázatban kuszák a fogaim mint a szüleimnek. Ugyanaz a fog, ugyanolyan szögben.
Ráadásul a cumit az ember max 6-7 éves korig használja és az csak egy műanyag akármi. Ennyi erővel biztos a leveseskanál is okozhat komoly elváltozásokat o.0 Innentől csak és kizálólag a népmesei megoldást alkalmazzuk, serclivel tessék étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!