Mit csináljak, ha a körzeti fogorvosomhoz nem mehetek?
Figyelt kérdés
Olyan sokára ad mindig időpontot,én meg tele vagyok határidős munkákkal,és elfelejtettem. Felhívott kiabálva,hogy mivel nem jelentem meg,soha többé ne menjek hozzá,és rámtette a telefont. De én körzetileg oda tartozom,a többi fizetős és nagyon drága,a fogaim tönkre vannak menve,mit csináljak? Kétségbe vagyok esve!2013. ápr. 17. 09:20
11/18 anonim válasza:
Egyáltalán honnan tudta a telefonszámodat?
12/18 anonim válasza:
Na én ehhez a dokihoz még ha fizetnének sem mennék! Kiabál meg rádteszi a telefont?? Az milyen már???!!! Általában több fogorvos is rendel egy körzeten belül!
13/18 A kérdező kommentje:
Onnan tudta,hogy az elején,amikor ide költöztem és először mentem hozzá,kötelező volt egy mobilszámot megadni.
2013. ápr. 17. 12:57
14/18 A kérdező kommentje:
Nincs más a körzetben,bár nagyváros.
2013. ápr. 17. 12:59
15/18 anonim válasza:
Értem . Na ,én ezért nem adok meg telefonszámot ,sehol sem.
Ha ez volt az első eset ,hogy elfelejtetted vagy nem tudtál elmenni ,hát ilyet akkor sem csinálhat. Meg persze semmikor se ,nem vagy te senkije. Menjél másik fogorvoshoz és mond el ,hogy a te fogorvosod nem akar ellátni .Meséld el neki ,hogy miért. Kérd meg ,hogy vegyen át ha lehet . Én is voltam már másik fogorvosnál és ellátott és nem kellett fizetnem . Én se járok ahhoz a fogorvoshoz akihez tartoznék lakcím szerint.
16/18 anonim válasza:
Velem is történt ilyen, én muszájból mentem el életemben először sztk-s orvoshoz, aki már akkor elkezdett üvöltözni, amikor még be sem léptem az ajtón, aztán minősíthetetlen hangnemben még ott veszekedett, hogy minek mentem oda, ha 27 évig nem is jártam tb-finanszírozott ellátáson, miért nem megyek el a magánfogorvosomhoz. Hihetetlen volt a fószer, közölte, hogy ő orvos és kikérte magának, hogy hozzá hasonló idióta macákat kezeljen. Erre én odaadtam neki a névjegykártyám, mondtam neki, hogy nekem meg 3 diplomám van (az első jogi), mellesleg én legalább jogosan írhatom nagy D-vel a Dr. titulust, mivel megvan a Phd-m is. Ezután fogtam magam kijöttem, másnap reggel hív az asszisztens, aki bocsánatot kért a doktor úr nevében és adni akart új időpontot...
17/18 anonim válasza:
igen, jogi útra kell terelni a dolgot, bejelentést kell tenni, mert törvénybe ütköző, amit a doki tett. fel kell jelenteni. feltétlen szólj a felettesének, vagy valakinek
18/18 anonim válasza:
A fogorvost nem köti az orvosi eskü? Tudom, hogy már nem hippokratészi esküt tesznek, de az ellátást akkor sem tagadhatja meg. Jelezd a betegjogi képviselőnek. Le kell törni a szarvát az ilyen baromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!