Mit tud a fogorvos kezdeni vele?
Figyelt kérdés
Van egy elhalt lyukas fogam és már csak 3 oldala van meg, ki fogja húzni vagy tud vele mit csinálni?2013. ápr. 15. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ha privát orvos, akkor lehet ideget öl benne és felépíti a fogad.
2/5 A kérdező kommentje:
nem, még iskolába járok, és az iskola által kijelölt fogorvos
2013. ápr. 16. 06:12
3/5 A kérdező kommentje:
de ki fogja tudni húzni? mivel csak 1 oldala van szabadon (kettőt határol a két mellette lévő fog
2013. ápr. 16. 18:35
4/5 anonim válasza:
El lehet távolítani, de így azért nehezebb. Ha viszont ép a gyökere, akkor abból fel lehet építeni a koronai részt is fogpótlással.
5/5 anonim válasza:
Nekem most volt hasonló. El nem tudtam volna képzelni hogy ennyire lyukas fogat még meg tud menteni. Nekem szinte a fele hiányzott. Ha a gyökér még ép, akkor arra rá tud építeni.
Persze egy sulifogász ugye lehet szarik rá hogy neked legyen új fogad, azt mondja hogy kihúzza azt készen van.
Ezért talán érdemes lenne elmenned rendes fogászhoz, hogy csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!