Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan éljem túl a fogászatot?

Hogyan éljem túl a fogászatot?

Figyelt kérdés

20éves vagyok de ilyenkor lemegyek 3ra, valami miatt nagyon rettegek a fogászattól!

Októberben voltam egy húzáson akkor mondta van vagy 5 jukas fogam, és elterveztem elmegyek mert nem akarok műfogat, elterveztem csütörtökön, de ma reggel már arra keltem hogy jajj rettegek, félek.

Főleg a szuritól, nagyon fájdalmasan adja be az orvos, tudom hogy pedig sok minden függ tőle, hisz régen beletörte a bölcsesség fogam, és szájsebészetre mentem, ahol egy fiatal doktor volt, 3 szurit adott, egy sem fájt, szó szerint! Plusz közben folyamatosan beszélt hozzám, és nyugtató volt.

Ez a körzeti viszont rémísztő! Hogyan éljem túl?Túlélem, de félek nagyon.

2013. ápr. 14. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Válts fogorvost! Komolyan! Egy JÓ(!) fogorvos az injekciót sem úgy adja be, hogy befoss. Kell keresni egy olyan fogorvost, akiben meg tudsz bízni és aki türelmes veled.

Nekem is így sikerült legyűrni a dentisztofóbiát :))

2013. ápr. 14. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon féltem régen a fogorvostól, addig amíg nem kerültem egy rendes, normális dokihoz! Tényleg, nála még a szurit is alig érzem! Több orvosnál is voltam azóta és van akinél fáj van akinél nem! Ha nagyon befeszítes nem lazulsz el tényleg fájhat!

Szerintem is keress fel egy másik orvost, tényleg vannak nagyon barbárok de vannak nagyon rendesek!

Jah és nem kötekedés miatt, csak hogy tudd Lyukas az a fog és nem jukas!

2013. ápr. 14. 17:45
 3/7 anonim válasza:

Menj el minél hamarabb!

Én lassan 1 éve voltam úgy, hogy elhatároztam elmegyek végre, de aztán nem mertem mégse.. Én hülye. :)

Most márciusban tudtam rávenni magam újra, hogy most már tényleg el kell mennem hozzá. Aztán el is mentem, de addigra már 4 lyukas fogam is lett. Ebből 2 tömésen azóta már túl vagyok. :) Eddig abszolút nem volt semmi gáz.

2013. ápr. 15. 08:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Na most értem haza nem rég, sem a szuri nem fájt, nem volt gy.kezelés, betömte pár perc alatt! Szerencsére nem vészesek a fogaim, nagyon boldog vagyok.

1 hét múlva szerdán fogok menni. :)

2013. ápr. 15. 16:10
 5/7 anonim válasza:

Szuper. :)

Utána nekem is mindig óriási megkönnyebbülés. :)

2013. ápr. 15. 20:29
 6/7 A kérdező kommentje:
az tuti, már el is felejtettem az egészet! :)
2013. ápr. 15. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szinte nem múlik el nap, hogy ne gondolnék arra, vajon "hogyan fogom túlélni a fogászatot". Már nagyon kéne időpontot kérnem a kezelések folytatására, de valahogy még nem volt erőm felhívni a rendelőt.
2013. ápr. 20. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!