Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Talán a bölcsesség fogam nőtt ki?

Talán a bölcsesség fogam nőtt ki?

Figyelt kérdés
Lassan töltöm a 21. évemet és az utóbbi időben a bal fölső utolsó fogam mögött egy kemény pukli jelent meg. Ma meg arra ébredtem mintha előtört volna a fogam és mintha fityegne egy kis íny darab. Ez normális? Nem fáj de kicsit zavaró érzés. Elmúlik? El kell vele menni orvoshoz? Bölcsesség fogam lenne? Vagy korai lenne arra számítanom? :D Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 22. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 éves koromtól jön,folyamatosan úgy mint neked,szenvedek havonta 1szer(nem lenne elég a miku:@)Szóval igen ez a bölcsifog:)
2009. szept. 22. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is a bölcsességfogad lesz. Én 22 vagyok és 3 kint van. És mind a 3 pont Karácsonykor ért abba a fázisba, hogy beagadjon az ínyem. Már három éve minden karácsonyi képen dagadt a pofám valahol :P
2009. szept. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!