Betömik az ilyen fogakat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Fogorvoshoz szeretnék menni,mert van két lyukas fogam és fáj. Viszont van olyan fogam is,ami nem konkrétan lyukas,de kicsit fekete és félek,hogy idővel ez is kilyukad. Ilyen esetben be lehet tömetni?2013. ápr. 9. 21:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne talalgass... menj el a fogorvoshoz es o akar faj a fogad akar nem ha lukat talal be fogja tomni.
2/2 anonim válasza:
Az állami fogorvos nekem a kicsit fekete, kicsit lukas fogaimat nem tömte be, Azt mondta nem kell... A magán orvos megfúrta és belül nagy luk volt, még szerencse, hogy elmentem. Van amikor csak a fog legkülső része szuvas, akkor is kell tömni, nehogy tovább romoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!