Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek, ha félek a tűktől,...

Mit tegyek, ha félek a tűktől, és ez van a fogammal?

Figyelt kérdés
Teljesen egészségesek a fogaim, erősek, de az egyik rágómnak szürke a teteje. Nem fáj, és nem szeretném, ha tovább romolna, de fogorvoshoz meg akkor sem mennék el, ha a halálomon lennék. Volt már rá példa. Esetleg el tudnám tüntetni valahogy azt a kis szürke részt a fog tetejéről? Esetleg lehet, hogy fogkő?? És ha elmennék fogorvoshoz, akkor tudnátok mondani fogászatokat, ahol nem tűvel érzéstelenítenek? Sajnos tűfóbiás vagyok, azt sem bírom, amikor oltást kapok, vagy vérvételre megyek, csak ha nagyon megerőltetem magam. Szerintem ha a szám közelébe kerülne egy tű, akkor kiugranék az ablakon. De nem szeretnék fogorvoshoz menni, mit tegyek??? :(

2013. ápr. 8. 17:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem, meggondoltam, altatást mégsem akarok. :) Majd felszúratom a vénám.. De az egyik ismerősöm ajánlott egy klinikát, ahol állítólag fájdalommentesen (azért azt nem hiszem, de neki az volt) és profin megcsinálják. Ott altatnak is, de azt azért nem. Nekem már az is elég, ha nem érzek semmit. Tudom, most egy tömésen (amit nem is biztos, hogy tömni kell) ennyit idegeskedem, de nem mindenki tudja átérezni. Komolyan, elájulok a tű látványától is..
2013. ápr. 9. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondtam már: csukd be a szemed :)
2013. ápr. 9. 21:32
 13/13 anonim válasza:

Szerintem nagyon ráparázol erre a tű-dologra!

Csukd be a szemed és csináld amit a fogorvos mond!

2013. jún. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!