Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek csináltak már gyökércsú...

Nektek csináltak már gyökércsúcs rezekciót? Fájt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy magán szájsebész csinálta, kb 50 percig tartott mindennel együtt. Semmit nem éreztem, még az injekció beadását sem, a rezekálás is fájdlaommentes volt, úgy elzsibbasztott, majd összevarta. Utána viszont iszonyat rossz volt, amikor kiállt a zsibbadás fájdalomcsillapítót kellett bevennem, majd 2 napig borogattam az arcom, mert a fejem olyan volt mint egy lufi.
2013. ápr. 7. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
A műtét egyáltalán nem fájt, csak miután kiment az érzéstelenítés, de akkor eléggé. Rögtön be is vettem egy cataflamot és jegeltem, 1 óra alatt szinte teljesen elmúlt a fájdalom. Egyelőre még nem dagadt fel az arcom, de azt mondták holnapra elképzelhető. Azért remélem nem fog. Egy hét múlva varratszedés.
2014. ápr. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!