Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Muszály elmenjek az adoot...

Muszály elmenjek az adoot fogszabályzási időpontra ha már nincs is fogszabályzóm?

Figyelt kérdés

Régebben volt fogszabályzóm, msotmár kb 1 éve nem hordom és nem is megyünk fogszabályzásra, de most küldtek egy papírt hogy menjek el fogszabályzásra még akkor is hogyha nem akarom hordani... Muszály elmenjek?

A pontos szöveg így hangzik:

Kedves páciensünk!

KÉrjük hogy jelentkezzen a fogszabályzáson, 2009 09 29.-én

délelőtt. Abban az esetben is számítunk megjelenésére ha a további kezelést esetleg nem kérné. Ha ez ez időpont nem felelne meg akkor kérjük telefonon keressen az egyeztetés érdekében.

Ebben nincs benne hogy muszály elmennyek.. vagy mégis? pls help!

2009. szept. 21. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

SEMMI nem lehet "muszáj"!... :]

A fogorvosoknak a fogszabályzás jó kis pénzbevétel, nyilván most a válság miatt üres a zsebük, valamivel bevételt akarnak csiholni... :-P

Tépd apróra a papírt és elegáns mozdulattal hajítsd a kukába! :D

2009. szept. 21. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem el kell menni mert oda fogják adni a röntgenedet ha csináltak meg a foglenyomatodat meg ilye neket és alá kell írnod egy papírt hogy befejezted a kezeléseket. én jártam csak most megszünt és nekem is ezt kellett csinálnom
2009. szept. 23. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán hívd fel a fogorvosod és kérdezd meg tőle,hogy miért kell elmenned az időpontra. Lehet kontroll.
2009. szept. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!