Nem esett ki a tömés teljesen ugye?
Figyelt kérdés
Ma voltam fogat tömetni (első metszőfog) Nem volt rajta teljes lyuk, legalábbis nem mondanám annak, a felszínén (belül) szürkés volt. A doktornő betömte és ugye mondta, hogy 2 órán keresztül ne egyek. Úgy is tettem, azóta már több óra is eltelt, és odaért a nyelvem majd éreztem egy kis darabot, és mikor megnéztem egy nagyon picike kis fehár "lapszerű" valami volt az. Biztosan a tömésből származott, mert előtte mikor végighúztam a nyelvemmel éreztem, hogy ott kiemelkedik, zavart is. Mostmár nem. De amikor megnéztem utána tükörrel, még ugyanúgy fehér volt, tehát biztosan nem esett ki (nem látszódik semmi szürkeség, mint tömés előtt). Vissza kellene mennem majd az orvoshoz?2013. ápr. 4. 16:19
1/4 anonim válasza:
Ha a nyelveddel simának érzed a felületet és nem is látszik semmi, akkor valószinű csak a tömés becsiszolása után ottmaradt felesleges darab jött le.
2/4 A kérdező kommentje:
ezt érzem és meg is néztem. ugyanolyan mint tömés után (fehér) nem látszik a szürkeség. Csak sima. :) ami nem gond :D
2013. ápr. 4. 16:36
3/4 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, a tömés nem vakolat, nem csak felkenik a felületre. Ha kiesett volna meglepően nagy lyukat látnál.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen :)
2013. ápr. 4. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!