Mi lehet ez a duzzanat a számban?
Figyelt kérdés
Pár napja egy lilás színű, kisebb mazsolányi méretű puha duzzanat alakult ki a számban, az ajkam belső oldalán (azaz nem az ínyen) körülbelül a szemfogammal szemben. Mi lehet ez?2013. ápr. 3. 14:55
1/8 anonim válasza:
Hm furán hangzik, mindenképp kérdezd meg a fogdokid!
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom az afta fehér színű, ez viszont lilás/pirosas, és nem is fáj. Méretre viszont tényleg hasonló.
2013. ápr. 3. 16:18
4/8 anonim válasza:
Hát ha nem fáj, akkor biztos nem az :S
5/8 anonim válasza:
Esetleg nem tudtál ott ráharapni és attól lett ilyen?
6/8 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott a helyzet, egy órája magától "kipukkadt", már csak a széle látszik.
Tényleg ráharaptam ott egy hete, de máskor nem nőtt a helyére ilyen duzzanat. Okozhat ilyet egy harapás?
2013. ápr. 3. 19:38
7/8 anonim válasza:
Nekem néha szokott ott utána ilyen csomószerű szar lenni, de mondjuk kipukkadni nem szokott.
8/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy hólyag? Ha fűszereset, vagy túl forrót eszel, keletkezhet a szádban. Sorry, ha baromságot mondok, de nekem ez jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!