Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A mandulan lehet afta? Vagy...

A mandulan lehet afta? Vagy ha nem az, akkor mi lehet meg?

Figyelt kérdés

A mandulamon egy aftahoz hasonlo "lyuk" van, csak epp nem feher a kozepe. Mi lehet ez es mit kezdjek vele?

Sajnos orvoshoz most nem all modomban fordulni, ugyhogy ezert tettem fel itt a kerdest, tehat nem olyan valaszokat varok, hogy forduljak orvoshoz. Koszonom elore is.

2009. szept. 19. 21:37
 1/2 anonim válasza:
nincs mandula gyulladásod mer akk lehet h tüszős
2009. szept. 20. 16:45
 2/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám volt. Kiderült hogy egy bizonyos baktérium volt a mandulámon ez okozta a gyulladást. Teljesen tünetmentes voltam nem volt lázam sem és a torkom sem fájt. Felírtak rá gyógyszert és elmúlt. A kis lyukacskák is látszanak még a torkomban amit te is említettél. lehet hogy nálad is hasonló a szitu. Remélem segíthettem. :)
2009. szept. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!