A bölcsesség fog növekedése mindenkinek ilyen fájdalmas volt mint nekem most?
Nekem kegyetlen volt. Enni is alig tudtam, a tejbedarát is sírva ettem meg.
Annyira fájt, hogy a kezemet ütögettem, hogy ne a fogam fájjon. (de használt :D)
Aztán vettem fogzáskönnyítőt Dentinox N, igaz, hogy babáknak való de nem érdekelt.
23 vagyok, lány
A 4. már _kettő_ éve nő. Most is. A fogorvosom szerint túlreagálom, de félévenként megyek neki hisztizni, hogy vagdossa fel, tépje ki, öljön meg mert nem bírom! Érettségim előtt is elkezdett nőni, a sok fájdalomcsillapítótól pedig teljesen kómás voltam! Utána abbamaradt a fájdalom, megint csak kis csücsök látszott. Ez negyed évenként- félévenként visszatérő, most, egy hete újra nőni kezdett, reggel, mikor keltem,fémes ízt éreztem, és a párnámon is ott volt egy kis véres folt. (pedig nem szoktam nyáladzani, de a vérző íny bezzeg...)
Az a gond, hogy az ínyem mindig ránő :( És ilyen cafatos lesz, vérzik. Persze, rágni nem tudok, az étkezésem egy hete kakaós tejbegríz szívószállal. Jól mutatok vele 23 évesen, de mindegy, így is fáj, egyszerűen hisztérika vagyok tőle és eltudom magam bőgni bármi hülyeségért. Kikészít ez az állapot, a fog pedig nagyon régóta nem bújik ki normálisan! Ráadásul ferdén nő (???), pontosan hátrafelé, az állkapocsnál mindig felsért belül :( A fogorvos szerint nem gáz, bár ő egy szadista vadbarom. Érzéstelenítő nélkül fúrta a fogam, mikor vinnyogtam azt mondta ne izegjek-mozogjak mert kapuk egy piercingnek való likat a nyelvembe :D
Szóval, mindenkinek más! Nekem az elmúlt két évem megkeserítője! Rendszeresen szedek rá fájdalomcsillapítót is, de már teától kezdve minden próbáltam, hogy ezek a szakaszok elviselhetőek legyenek. Amúgy, a többi teljesen normálisan kinőtt, egészségesek, nem ferdék. Már azt hittem, szerencsés vagyok ez ügyben :)
Remélem, neked hamarabb vége lesz! Nekem sajna rosszul nő, megint majd vele, ugyanis hátrafelé már nincs hely, gondolom ezért ez a nagy fájdalom :(
Ha sokáig nem múlik légy erőszakos és mond meg fogorvosnak, hogy f.á.j. Nagyon. Nem bírod :D Én is ezt tettem volna első pillanattól, ha tudom, hogy a fog fáj, mert ugye minden más gyulladt be körülötte X3
Jobbulást, remélem, neked hamar lecseng! ;)
Ajánlom még gyümölcsnél: turmix! Nagyon finom, szívószállal kevésbé megy az érzékeny helyre ^^ És ugyan nem egészséges de ha vékony vagy nem gáz: shake-félék. Nem, nem csak mekisre értem, sőt! Van már sok helyen házireceptje, de lehet is poralakban kapni! Én a szívószálra esküszöm, mikor nagyon fáj már. Nagyon sexyn mutatok az ebédlőasztalnál de úgyse mernek beszólni mert ilyenkor robbanok :D
Változatosan tudsz ilyenkor is enni, de nehéz.
Főzelékek közt is lehet válogatni, ha pl sóska/spenótot szereted! Az ráadásul nagyon-nagyon egészséges.
Huh, hát ugyan nem ezt kérdezted de egy tipp ^___^"
A hosszú válaszos voltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!