Ez komoly probléma lehet, a fogaim is kieshetnek?
Figyelt kérdés
Észrevettem a minap, hogy az alsó fogsoromnál az első fogamról egy picit visszahúzódott az íny. Csak az egyiknél, de jól láthatóan látszik a gyökér.. Most hagytam abba a dohányzást is, vitaminokat is elkezdtem szedni. Naponta 2-3x mosok alaposan fogat és szájvizet is használok. Mi lehet ez, és mi okozhatja? Van rá esély, hogy most a dohányzást abbahagytam visszanő? Nem szokott vérezni az ínyem, bár a fogaim picit kuszák alul. Még csak 20 éves vagyok, remélem nem komoly a helyzet..2013. márc. 29. 12:06
1/15 anonim válasza:
menj el fogorvoshoz ott megnézik.
Lehet fogköves is és ott leszedik és helyre áll. Énis kedden megyek időpontot kérni fogkőleszedésre mert begyulladt miatta az ínyem...
15/L
2/15 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. Bár én most voltam fogkő szedésen, az orvosom nem figyelt fel erre a problámára, vagy lehet, hogy csak nem akarta említeni. De olvastam neten és azt írják erre hogy ínysorvadás... Szóval remélem, hogy tényleg helyreáll/ visszanő :)
2013. márc. 29. 12:18
3/15 anonim válasza:
helló, nem fog már soha visszanőni, esetleg műtéttel lehet korrigálni. Ha nagyon zavar menj el parodontológushoz, ők foglalkoznak ilyennel. Amúgy lehet, h attól van, h túlságosan rányomod a fogkefét. mindenképpen puha fogkefét használj, és ne nyomd rá fogmosáskor.
4/15 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy nem nő vissza... ez nagyon para akkor!:S
2013. márc. 29. 14:13
5/15 A kérdező kommentje:
Épp hogy csak egy kevés látszik ki és csak egy fogamnál.. de ez is zavar már :S
2013. márc. 29. 15:15
6/15 anonim válasza:
pedig nem fog, nekem elhiheted, fogorvosira járok. Mondom, lehet, h egy kis műtéttel megoldható, de így látatlanba nem lehet megmondani.
7/15 A kérdező kommentje:
Az jó, hogy 20 évesen kiesnek a fogaim :D... Gondolom a műtétek százezreknél kezdődnek..és akkor még nem is biztos, hogy segítenek.. Nagyszerű :S
2013. márc. 29. 19:23
8/15 anonim válasza:
hát attól függetlenül még nem biztos hogy kiesik.
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként néztem neten hogyan kell fogat mosni, hát igen.. Azt be kell lássam, hogy sokkal erősebben súroltam mint ahogy láttam.. Nem tudok mit tenni, nagyon igényes vagyok a fogaimra. A sors iróniája, hogy most ki fognak esni... De szerintem akkor én szívbajt fogok kapni :D
2013. márc. 29. 19:25
10/15 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz azért még megmentheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!