Szerintetek gáz lesz? Hogyan takarhatnám el?
Figyelt kérdés
Nemsokára kihúzzák a felső 4-es fogaimat és nagyon félek hogy megmarad a helye és csúnya leszek nagyon. Magától a foghúzástól is félek, de aminek meg kell lennie annak meg kell lennie. Viszont az a baj hogy foghúzás után egy hónappal teszik csak fel a fogszabályzót és addig hiányozni fog 2 fogam. Nagyon feltűnő lesz?2013. márc. 25. 19:03
1/12 anonim válasza:
Akkor lesz feltűnő ha betegesen próbálod elrejteni. A 4-esek annyira szerencsére nincsenek szem előtt, ha természetesen viselkedsz a kutya se fogja észrevenni, vagy ha észre is veszik látják rajtad, hogy nem görcsölsz rajta és őket sem fogja érdekelni.
2/12 anonim válasza:
Nem lehet megmenteni gyökérkezeléssel?
Nem gáz amúgy, sajnos elég sok embernek nem teljes a fogsora.
3/12 A kérdező kommentje:
Semmi baja a fogamnak, egészséges csak nem férne el a többi a fogszabályzó miatt. Ezért kell kihúzni. Csak egy hónapig hiányozna onnan a fogam. Utána felteszik a fogszabályzót.
2013. márc. 26. 04:51
4/12 anonim válasza:
Tudnak addig odatenni egy ideglenes "fogat". Persze funkcióját nem fog betölteni, vigyázni is kell rá, mert tényleg csak esztétikai funkciót tud ellátni, viszont ha ennyire zavarna, megérné.
5/12 anonim válasza:
Amúgy én 17 évesen 3 hónapig szemfogak nélkül éltem. :))
akkor nem éreztem gáznak, csak picit, de most így visszagondolva, hááát.... :DD
6/12 A kérdező kommentje:
És nagyon látszódott a szemfogak hiánya?
2013. márc. 29. 13:43
7/12 anonim válasza:
Háát, eléggé, az a 4-es előtt van, a középről számolva haramadik fogak. :))
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor a 4-es hiánya is nagyon fog látszani?
2013. márc. 29. 18:59
10/12 anonim válasza:
Nekem a kèt 4-es fogam kihúzták,utána rakták másnap a fogszabályozót.Előtte azonban az egyik 3-mas fogam is kihúzták.Muszáj volt.Kellett a szabályozáshoz.2 hónapig nem volt meg a jobb felső 3-masom.7.-es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!