Fogpótlás implantátummal?
Figyelt kérdés
Az egyik metsző fogam sajnos tönkrement és ki kell húzatnom, a helyét egy implantátummal szeretném pótoltatni. A kérdésem pedig az lenne, hogy ez a beavatkozás mennyire fájdalmas és pontosan, hogy is néz ki? A fogam jelenleg gyulladásban van és nyitva.2013. márc. 25. 07:34
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, első kisörlő.
2013. márc. 25. 07:42
2/5 anonim válasza:
Az implantátum beültetése rohadt nagy fájdalommal jár és van akinek mhndig begyullad vagy kilöki a szervezet ráadásul drága is. Érzéstelenítésben fáj nem tudom altatásban csinálják e mert jobban jársz. Meglehet oldani koronával a foghiány mellett egyet egyet lecsiszolnak és kipótolja porcelánnal vagy mással van attól már jobb is. implantátum akkor jó ha pl.egymás mellett 3 fog hiányzik és nem lehet pótolni. Gondolj bele egész a csontig fúrnak csavarnak ütnek fúrnak amit csak elbírsz képzelni. Jujj, nagyon fáj! Nekem egy volt ami elgennyesedett és amikor szedték ki az is fájt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, azért kellene implantátum mert a mögötte lévő hiányzik fogszabályzó miatt az azt követő meg szintén nem életbiztosítás, tehát elég nagy hely lenne a helyén... igen az árát azt tudom sajnos azért nem is kérdeztem :(
2013. márc. 31. 23:18
4/5 anonim válasza:
Nekem sajnos begyulladt nekem 3fog hiányzik. A 7es van meg és utána a 4es sajnos. Azért kellett imp.de azt a fájdalmat én nem tudom leirni amivel az járt hiába az érzéstelenítés arról nem beszélve hogy 6hónapig várták h.becsontosodjon rárakta a hidat és 3hónap múlva ki kellett venni mert az egész állcsontom begyulladt. szóval saját tapasztalataim nem jók, de soknak bevállt. Hátha neked is bejön. Előző voltam. Sok sikert ha belevágsz.
5/5 A kérdező kommentje:
még egyszer köszi
2013. ápr. 7. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!