Az elmex fogkrémet miért csak kétnaponta lehet használni?
Kaptam egy narancssárga tubusos elmex fogkrémet és azt olvastam a leírásában, hogy minden második nap kell használni az állandó fogkrémünk helyett. Miért? Ti így használjátok?
Egyébként az első használat után szóvá tették, hogy fehérebbnek látszanak a fogaim (anélkül, hogy bárki is tudta volna, hogy fogkrémet újítottam).
Te valami hamisítványt vettél.
Én is Elmexet használok, és nincs ilyen a leírásában.
Akkor valamit nagyon félre olvashattam. Talán napi kétszer volt odaírva, csak bambáskodtam reggel. Azóta már sajnos kidobtam a dobozát (és a benne levő leírást), így nem tudom ellenőrizni.
Köszönöm a válaszod, szép estét!:)
megtaláltam a papírt, és mégsem olvastam félre!!
Hogyan hat az ELMEX INTENZIV TISZTITÁS?
Azt ajánljuk, hogy az elmex intenzív tisztítás fogkrémet minden második napon használja a szokásos fogkrémje helyett, illetve kövesse fogorvosának, vagy dentál higiénikusának ajánlását!
a termék neve elmex INTENZÍV TISZTITÁS és dobozán nagy betükkel van jelölve, hogy "novinka/új" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!