Minden esetben érzéstelenítenek töméskor? Ha nem, akkor mi alapján dönt az orvos, hogy kell-e érzéstelenítő vagy sem?
Szerintem az alapján, hogy milyen mély a lyuk.
Nekem volt már úgy tömésem, hogy nem fájt egyáltalán, bizonyára, mert csak a felszínen járt a fúró.
Jézusom, második, ne írj már hülyeségeket. Annyi fogat kezel a fogorvos, amennyit a beteg elbír, és azon az oldalon, ahol szükséges.
Kérdező, ha látszólag mély a szuvasodás, akkor a doki tanácsolni fogja a szurit, ha nem, akkor megkérdezi, hogy kérsz-e.
De mindkét esetben mondhatod, hogy nem szeretnéd, és ha esetleg menet közben érzékeny lenne, jelzel neki, hogy mégis szeretnél.
Viszont te nem a szuritól félsz, hanem a fájdalomtól, most esett le. :DD
Szóval jelezd neki, hogy szeretnél és kapsz. Ha TB-s rendelésen vagy akkor is, ha magánorvosnál, akkor is. :)
Ha nem ad akkor meg remegő lábakkal fogsz kimenni.:D
Mondjuk nekem adott,csak nem zsibbadt el, de tényleg remegő lábakkal mentem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!