Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki elmesélne mindet amit...

Valaki elmesélne mindet amit fogszabályzóról tudni kell? 14/l

Figyelt kérdés

Már kevesebb, mint egy hónap, és megkapom felülre a porcelán fogszabályzómat! :) Eddig is hordtam egyébként fogívtágítót.

A fogszabit meddig tart felrakni? Kellemetlen? Van valami tippetek? Ha vastagon bekenem a szám szőlőzsírral (hogy ne nagyon szakadjon szét, amikor sokáig ki lesz nyújtva, mert elég érzékeny a szám), akkor az zavarni fogja a fogorvost? Vagyis azt a szájkitátót? :D

Mennyire fájdalmas? Rosszabb, mint egy fogívtágítás?

Hogyan kell tisztítanom?

Tényleg nagyon könnyen lejön a fém brekett?

És mennyire feltűnő? Mert sokféle képet láttam, és van, amikor tök vékony kis fém van benne, máskor meg nagy vastag.

Pl.

[link]

[link]

Vagy ez mitől függ?

Esetleg ha van valami tippetek, vagy valami, amit megosztanátok velem, akkor nagyon örülnék neki. :)

14/l

2013. márc. 23. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

a szőlőzsírra nem tudok tapasztalattal szolgálni, de sztem nem fogja őt zavarni :) szájkitágító? nekem olyat nem is emlékszem, hogy használtak-e :D

amúgy kb 20 perc és nem fáj :) alaposabban kell majd fogat mosni, de ezt majd úgyis elmondják :) a képeket nekem sajnos nem jeleníti meg :/ nekem is fehérek rajta a cuccok, így nem olyan feltűnő :) egyik osztálytársamnak fél év után esett le hogy van fogszabim :D

2013. márc. 24. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
hát a felrakása hidd el a legkevesebb gond..utána szar lesz én tudom csütörtökön rakták fel..nekem olyan mint a 2. képen de sajnos nemtudom mitől függ. A brekett akkor jön le a nem vigyázol a kajával hogy miket eszel amugy nemszabad lejönnie ha jó orvos rakta fel.
2013. jún. 8. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Azóta már majdnem 2 hónapja van fent :D

Nekem nem volt kellemetlen a felrakása, utána viszont nagyon fájt kb. 2 napig.

És úgy néz ki nekem is, mint a 2. képen, alig látszik. :)

Egy ideig nagyon foglalkoztatott, de már meguntam... El is felejtem, hogy fogszabályzós vagyok. Semmiben nem korlátoz, tényleg észre sem veszem.

2013. jún. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!