Valaki elmesélne mindet amit fogszabályzóról tudni kell? 14/l
Már kevesebb, mint egy hónap, és megkapom felülre a porcelán fogszabályzómat! :) Eddig is hordtam egyébként fogívtágítót.
A fogszabit meddig tart felrakni? Kellemetlen? Van valami tippetek? Ha vastagon bekenem a szám szőlőzsírral (hogy ne nagyon szakadjon szét, amikor sokáig ki lesz nyújtva, mert elég érzékeny a szám), akkor az zavarni fogja a fogorvost? Vagyis azt a szájkitátót? :D
Mennyire fájdalmas? Rosszabb, mint egy fogívtágítás?
Hogyan kell tisztítanom?
Tényleg nagyon könnyen lejön a fém brekett?
És mennyire feltűnő? Mert sokféle képet láttam, és van, amikor tök vékony kis fém van benne, máskor meg nagy vastag.
Pl.
Vagy ez mitől függ?
Esetleg ha van valami tippetek, vagy valami, amit megosztanátok velem, akkor nagyon örülnék neki. :)
14/l
a szőlőzsírra nem tudok tapasztalattal szolgálni, de sztem nem fogja őt zavarni :) szájkitágító? nekem olyat nem is emlékszem, hogy használtak-e :D
amúgy kb 20 perc és nem fáj :) alaposabban kell majd fogat mosni, de ezt majd úgyis elmondják :) a képeket nekem sajnos nem jeleníti meg :/ nekem is fehérek rajta a cuccok, így nem olyan feltűnő :) egyik osztálytársamnak fél év után esett le hogy van fogszabim :D
Köszi a válaszokat! :)
Azóta már majdnem 2 hónapja van fent :D
Nekem nem volt kellemetlen a felrakása, utána viszont nagyon fájt kb. 2 napig.
És úgy néz ki nekem is, mint a 2. képen, alig látszik. :)
Egy ideig nagyon foglalkoztatott, de már meguntam... El is felejtem, hogy fogszabályzós vagyok. Semmiben nem korlátoz, tényleg észre sem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!