Mitől fáj a metszőfogam mögött?
Figyelt kérdés
Pár napja fáj, felül, a metszőfogam mögött az így, de csak ott. És nagyon zavar mert nem tudok harapni mert félek hogy nagyobb baja lesz. Már próbáltam a fertőtlenítést, óránként mosok fogat, sót is tettem már rá. Más ötlet? Mitől lehet?2013. márc. 22. 08:19
1/2 anonim 

válasza:

Más ötlet? Ha annyira félsz, hogy nagyobb baja lesz, menj el fogorvoshoz. Látatlanban úgysem tud senki semmit mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Jelenleg 400 km-re vagyok az orvosomtól, és nincs most feles 10000 ftom itt elmenni, ezért próbálok segítséget kérni olyantól aki volt már ilyen helyzetbe.
Ez az oldal egyre irritálóbb az ilyen emberektől, akik csak a rossz hangulatukat jönnek ide kiélni. Ha nem tudsz segíteni inkább ne kommentálj, köszi.
2013. márc. 22. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!