2 hónappal 18 előtt fogszabályozás? Fogy az időm
Szia!
Hááát sztk-s fogszabira már nincs túl sok remény, tényleg baromi hosszú a várólista...Azért egy próbát megér! Én 18 fölött vágtam bele a fogszabályozásba. Fogívenként (tehát külön alulra és felülre) 80-csillagos égig vannak az árak. Érdemes figyelni a kuponos akciókat (pl. lealkudtuk.vatera.hu), ahol elég sokat meg tudsz spórolni. SZTK-s árakról nekem nincs tapasztalatom, de olvastam már többektől, hogy azért az se olyan olcsó...Főleg, ha átléped a 18-at, ugyanúgy perkálnod kell teljes árat, mint egy magánnál.
Ha sima fém fogszabit akarsz (ami tökéletes :) ), az átlagban 100-110 ezer fogívenként az olcsóbb helyeken. Az aktiválás hozzá (havonta új gumi) pedig 5 és 10 000 Ft között ingadozik.
Én őket tudom ajánlani (ha mondjuk pesti vagy): precizdent.hu
Egy ívre a fém fogszabi 100 000 Ft, az aktiválás meg csak 5000 Ft, ívcseréért se számolnak föl plusz pénzt, kedvesek, szépen dolgoznak, nekem csupa jó tapasztalatom van velük.
Szemfog mögötti, tehát 4-es fog a csapos? Szerintem nem gond, főleg, hogy általában (ha torlódottak pl. a fogaid), akkor előszeretettel kihúzzák a 4-es fogakat. Tehát lehet, hogy annak mennie kell :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!