SOS, Operació, vagy műfog? Tapasztalatok?
Van egy fogam elől, ami kezdet fájni. Elmentem orvoshoz, kiszedte az ideget, és adott valami tablettát, hogy szedjem, és meglátjuk, hogy fog e fájni.
2 hétre rá, megint elkezdett fájni, és begyulladt.
Csinált filmet, és azt mondta, hogy ki kell húzni, vagy meg kell operálni.
Szerintetek melyik a fajdalommentesebb ? Melyikkel van kevesebb gond ? Húzassam ki, és rakassak műfogat ? Vagy operálás ? De akkor 2 napig kórházba kell feküdjek, és 1 napig nem ehetek semmit. És előre kell programáltatni magam, lehet 1 hétig is várnom kell, gyulladt foggal... Este is alig aludtam valamit.
Én 47 éves vagyok és ki akartam húzatni egy olyan fogam,ami nagyon régen fáj és kezelték. stb..
Egyszer aztán egy maszek doki az mondta ,hogy nem húzunk olyan fogat amit meg lehet menteni!
Én a műtétet vállalnám be.1 fogta hogyan pótol..ahhoz 2 korona ás 1 fog kell az 3 fog és annak az ára nagyon sok.És nem biztos,hogy örökös..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!