Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen érzés ha betömik a...

Milyen érzés ha betömik a fogamat? Mert nagyon félek hogy fájni fog!

Figyelt kérdés
Fogtömés

2013. márc. 20. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért bameg, szerinted eddig hazudtunk?
2013. márc. 25. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha teljesen szét van rothadva a fogad akkor biztos tud fájni, én azon is meglepődtem, hogy érzéstelenítőt szoktak adni.
2013. márc. 25. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ügyes a fogorvos, akkor még a szuri se fáj jobban, mint egy szúnyogcsípés. Az én orvosom csak 1-et szokott adni, de mindig ad, a legkisebb lyuknál is (nem tudom, miért, nem kérdeztem). Utána meg tényleg semmit nem érzel. Viszont egyél előtte, mert utána lehet, hogy nagyon lassan megy ki az érzéstelenítő, és addig nem ehetsz. Nekem inkább az szokott a legrosszabb lenni, hogy mindig attól félek, hogy túl későn mentem és a fogorvos egyszer csak azt mondja, hogy sajnos nem tudja betömni, ki kell húzni. De ilyen szerencsére még nem volt.
2013. márc. 25. 17:47
 14/14 anonim válasza:
Nekem nem fájt mert ilyen érzéstelenítő sprével befujta a számat és nem éreztem semmit de amikor elkezdte furni a fogam akkor egy kicsit az innyembe furt na az fájt egy kicsit de ez csak a z orvos hibája......nem fog fájni ne félj.! :)
2013. máj. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!