Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lyukas a fogínyem?

Lyukas a fogínyem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta vannak problémáim a fogínyemmel, de kb 2 hete elmentem fogkőlevételre ami nagyon jól sikerült, azóta szépek a fogaim.

Viszont az alsó fogaim alatt elöl volt egy kis lyuk az ínyemen, és most picit lejjebb is úgy tűnik mintha lenne egy.

Az ínyem fehéredett el vagy ott is "kilyukadt"?

Mit lehet ezzel kezdeni?

Most már rendszeresen járni fogok fogorvoshoz, de kíváncsi lennék rá hogy mire számítsak, ez mennyire számít súlyosnak.

2013. márc. 17. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudsz képet feltölteni?

Mert nem annyira érthető, hogy mi a problémád.

2013. márc. 17. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem, mert nem látszik jól.

De a lényeg hogy az alsó fogsorom 2 középső foga alatt lent, ahol már csak úgy látom ha félrehúzom az ajkamat, szóval úgy tűnik mintha ott elvékonyodott volna a fogínyem és már látszana a fogam. Vagy csak elfehéredett az ínyem, nem tudom, de nekem úgy tűnik hogy inkább elvékonyodott nagyon.

Bocsi ha nem túl érthető, de így elég nehéz elmagyarázni.

2013. márc. 17. 17:28
 3/3 anonim válasza:
Hát az a gond, hogy ez fogínysorvadás. Rosszabb hírem is van, ez sajnos kezeltetés nélkül romlani és romlani fog.. Írd be google-ba hogy fogínysorvadás és nézd meg a képeket. Kezeltetés százezrekbe van valamint nagyon fájdalmas, de ha nem kezded el neked is így fog kinézni és ki fognak hullani a fogaid.. :S Sajnálom
2013. márc. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!