Mennyi ideig mossátok a fogatokat? És technikával?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 21:42
1/8 anonim válasza:
5 percig berregőssel mindenhol.
2009. szept. 14. 21:46
2/8 anonim válasza:
szintén zenész? :)
én néha dobok rá fogselymet is
2009. szept. 14. 21:50
3/8 anonim válasza:
elol le-fel, jobb es baloldalt elore-hatra, majd alul-felul is elore-hatra...
nem szeretem az elektromos fogkefet...ugyhogy hagyomanyos fogkefevel mosok fogat:)
2009. szept. 14. 21:50
4/8 anonim válasza:
Pár napja rámentem hagyományossal, de visszatértem az elektromosra, jobban kitisztíjja. :-)
2009. szept. 14. 21:53
5/8 anonim válasza:
Napközben kb. 3 percig (de van, hogy 4x-5x is), este pedig 30 percig. :D
Mivel fogszabályzóm van, este 4 féle fogkefével+fogselyemmel+szájfertőtlenítővel, nappal csak sima, kézi fogkefével, körkörös mozdulatokkal (kivéve a rágófelszínt, ott sikálom). :)
2009. szept. 15. 15:56
6/8 anonim válasza:
Hmm hát én sima hagyományos fogkefével, hátulról kifele haladva körkörös, le-fel, jobbra-balra mozgásokat végezve sikálom. És persze fogkrémmel. :D kb 3-5 perc, de esténként vagy napközben nagyon bele tudok merülni, akkor kb 10 percig. :) Szeretem a szép fogakat, és fontosnak tartom a száj ápolását. :)
2009. szept. 16. 00:16
7/8 anonim válasza:
Kb 3 percig, hagyományos fogkefével, az ínytől elfelé haladó söprögető mozdulatokkal. Már egy ideje így csinálom, mivel több helyen hallottam (fogorvosoktól), hogy a jobbra-balra, föl-le sikálás több kárt okoz, mint hasznot: koptatja a fogzománcot, és besöpri a kajamaradékot az íny alá.
2009. szept. 19. 15:08
8/8 anonim válasza:
Utóbbi hozzászóló: én is így hallottam :)
Így is csinálom, bár mikor nő a bölcs akkor visítok mellé kb és vagy meggyötröm hosszan, van 2 perc után kimenekülök a fürdőből :D
Általában 5-10 perc. Előbb lemosom, pl étkezés után, aztán addig mosom amíg nagyon finom mentolt ízt érzek :) olyan jó érzés, ha intenzíven érzem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!