Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14 evesen normalis hogy jon...

14 evesen normalis hogy jon ki a bolcsesseg fogam?

Figyelt kérdés

nem vagyok biztos benne,hogy a bolcsesseg fogam jon ki de viszont megkerdeztem tobb embert akinek mar kijott es ugyanaz volt a panasz..szoval ugyanugy faj es abban a pontban.

normalis valaszokat legyszi ..

#egészség #fog #kor #bolcsesseg fog
2013. márc. 7. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha az jön akkor az. Nem életkor függő ilyen szempontból. Vagyis ha a maradandó fogaid jönnek, jöhet az is bármikor. De elmész a fogászatra, megröntgenezik és egyből kiderül. :)
2013. márc. 7. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha több emberrel beszéltél, akkor ők is csak azt mondhatták, hogy ez normális, és számíts rá, hogy évekig elhúzódhat.
2013. márc. 7. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez igaz, nekem is akkor kezdett el jönni az egyik alsó, és valóban igaz hogy elhúzódik akár évekig is, mert van idő amikor érzed, utána elmúlik majd pár hónap után folytatódni fog. Nekem még a mai napig is van hogy érzem pedig már eltelt azóta 7 év, de még mindig érzem hogy jönne ki. Műttetni meg nem akarom, mert időm nincs rá, meg lusta is vagyok elmenni fogászatra ezért.
2013. márc. 7. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Az nem a bölcsességfogad, hanem a hetes. :)
2013. márc. 8. 07:39
 5/7 A kérdező kommentje:
haat kb olyan 3 hete voltunk fogszabit csinaltatni es akkor keszitettek egy rontgent a fogaimrol..es mind a negy bolcsesseg fogam megvolt a kepen..szoval :)
2013. márc. 9. 12:02
 6/7 anonim válasza:
Nekem 12 éves koromba kezdett kinőni 4 plusz fogam, megkérdeztünk mindenkit és azt mondták, hogy ezek nem bölcsesség fogak! (Ezzel a 4 foggal lett 28 fogam tehát semmiképpen nem bölcsesség fogak.) Általában felnőtt korban szokott kinőni a bölcsesség foga az embernek, vagy valakinek ki se nő. Menjetek el fogorvoshoz hátha az többet tud segíteni!
2013. márc. 9. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
megvan mind a 28 :)) igazából nagyon hamar kicserélődtek a fogaim! kb.10-11 éves koromban már fejlődtek ki az állandóak.(az osztálytársamnak meg mindig esnek ki fogai)
2013. márc. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!