Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az utolsó fogam után lenn mi ez?

Az utolsó fogam után lenn mi ez?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 napja alakult ki:

[link]

[link]

Többször is előfurdult már és elég kellemetlen, de kb. egy hét után eddig elmúlt. Most is el fog vagy ez a seb más mint eddig?

17L

2013. márc. 6. 21:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Az ínyemen van egy ilyen repedésszerű seb.
2013. márc. 6. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nő a bölcsességfogad. :)
2013. márc. 6. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de miért van az, hogy egy hét után elmúlik a felszakadozott bőr azaz a seb?
2013. márc. 7. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Periodikusan nő a bölcsességfog, egyébként valószínűleg akkor sem múlik el, csak az ínyed lenyugszik, elmúlik az enyhe duzzanat, a szétnyílt ínyszélek egymásra fekszenek, ezért nem érzékeled, hogy valójában van egy "hasadás".

Viszont ha újra elkezd nőni, picit megduzzad az íny, ennek következtében jobban szét is nyílik.

2013. márc. 7. 19:58
 5/5 FGergelyM válasza:

A bölcsességfoggal éveken át is lehet küszködni, feleségem évek óta mondogatja időnként, hogy nő a bölcsességfoga, viszont a mai napig nem nőtt ki. Azt is hallottam már, hogy vannak, akiket egy életen át kísér ez az állapot.

Nekem nincs ilyen problémám.

2013. márc. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!