Az utolsó fogam után lenn mi ez?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja alakult ki:
Többször is előfurdult már és elég kellemetlen, de kb. egy hét után eddig elmúlt. Most is el fog vagy ez a seb más mint eddig?
17L
2013. márc. 6. 21:15
1/5 A kérdező kommentje:
Az ínyemen van egy ilyen repedésszerű seb.
2013. márc. 6. 21:40
3/5 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de miért van az, hogy egy hét után elmúlik a felszakadozott bőr azaz a seb?
2013. márc. 7. 18:43
4/5 anonim 

válasza:

Periodikusan nő a bölcsességfog, egyébként valószínűleg akkor sem múlik el, csak az ínyed lenyugszik, elmúlik az enyhe duzzanat, a szétnyílt ínyszélek egymásra fekszenek, ezért nem érzékeled, hogy valójában van egy "hasadás".
Viszont ha újra elkezd nőni, picit megduzzad az íny, ennek következtében jobban szét is nyílik.
5/5 FGergelyM válasza:
A bölcsességfoggal éveken át is lehet küszködni, feleségem évek óta mondogatja időnként, hogy nő a bölcsességfoga, viszont a mai napig nem nőtt ki. Azt is hallottam már, hogy vannak, akiket egy életen át kísér ez az állapot.
Nekem nincs ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!