Tudnátok ajánlani valami hatásos! Fogfehérítő módszert vagy krémet?
Figyelt kérdés
Nem cigizek,viszont a reggeli kávé mindig megvan, utána pedig fogat mosok.Ha még az étel is színezi el,ennem azért kell..Lefekvés előtt is megmosom,mivel ha kihagyom reggel rossz tükörbe néznem :(2013. márc. 3. 13:59
1/3 anonim válasza:
Ha genetikailag nem fehér a fogad, az égvilágon semmi nem fogja kifehéríteni. Az enyém is sárgás, nem túl szép látvány, de ez van. Úgy tudom, méregdrága eljárással fogorvos ki tudja fehéríteni, de az is csak átmeneti.
2/3 anonim válasza:
Enyém is sárgás. Az egész családomnak nagy fehér fogaik vannak, az enyémek aprók és sárgák, mint egy patkánynak :D
5 éve befizettem egy fehérítésre, pár hónapig tök szépek voltak, de aztán nem tudom mi lett, mert újra besárgultak.
Pedig se nem kávézóm, se nem cigizem, de még csak a kólát sem szeretem. Max a teát.
És mosom őket rendesen, naponta max háromszor.
3/3 anonim válasza:
Reggel és este (+ étkezések után) érdemes fogat mosni.A fog eleve nem fehér, hanem csontszín, enyhén szürkés-sárgás. Nem tudod -pláne házilag- kifehéríteni. A túl fehér fogak egyébként is természetellenesek. Ahogy előttem is írták fogorvos tudja megcsinálni, de egészségtelen, drága és nem tartós megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!