Egy nagyon gyors gyógyulási mód?
Mindig ugyanott évente kétszer háromszor kijön a herpesz a számon.Ma láttam meg,hogy sajnos megint kijött,és ráadásul hétfőn új munkahely,első hét,kezdés.Nem akarok undorító szájjal beállítani.Valaki tud valami házi gyors módot erre???
Gyógyszertár már nincs nyitva,ügyelet meg csak este tíztől van,és nem fogok ezért beállítani oda,mert hülyének néznek kiröhögnek és el is küldenek a fenébe kb.
"csak este tíztől van,és nem fogok ezért beállítani oda,mert hülyének néznek kiröhögnek és el is küldenek a fenébe"
Nem tudom hol élsz, érdekes a nyitva tartásuk az ottani gyógyszertáraknak. Amúgy meg tuti nem röhögnek ki, basszus, abból élnek, hogy otthagyod a pénzed... Szerinted tényleg el is küldenek majd? Ha van otthon neogranormon vagy valami azzal kenegetheted.
Úgy működik nálunk az ügyelet,hogy odatelefonálsz,és 30 perc múlva bemegy egy gyógyszerész a gyógyszertárba és kiadja amit kérsz,de azt hiszem ha nem sürgős dolog,akkor szépen megmondják,hogy majd rendes időbe gyere.A városomban tényleg borzasztó az egészségügyi ellátás:D
Találtam baktropant,és betadin krémet,azzal fogom ápolgatni:)Köszi a tippeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!