Egy kiesett fog helyére lehetne egy tökéletes műfogat tenni? (bővebben lent)
17 éves vagyok, fiatalabb koromban nem volt iskolafogászat, (a fogamat hiába mostam naponta 2× 3×, rossz állapotban vannak a fogaim); városban lakom és most sincs normális iskolafogászat, magánrendelőbe csináltak pár tömést (a látható fogakon)persze elég borsos áron.. tavaly nyáron kiesett egy fogam szerencsére olyan helyen ahol nem is nagyon látható, de ez akkor sem megoldás, szeretnék a helyére másikat, illetve még kb 10 fogam sérült állapotban van, nem hiszem, hogy még menthető lenne..illetve nem tudom, nehéz erről beszélnem a szüleimmel, mert szegény családban élünk, ha lenne munkám fizetném magamnak.. de ennyi évesen?? ráadásul még egyetemre is szeretnék menni, 23-24 éves lennék mire munkát vállalhatok, de ki tudja mi történik még addig a fogaimmal? újabban minden étkezés után fogat mosok, reménykedem hogy még kitartanak, de így nem lehet élni!! legszivesebben sírni lenne kedvem.. de nem jutok vele semmire sem..szóval a kérdésem az lenne, hogy műfogat csak élő foggyökérre lehet 'tenni''? mert akkor nekem ez az egy már biztosan kilőve :( valami megnyugtatót tudtok mondani? próbálom a jó dolgot nézni, ebben igazán nincs, de már hónapja már semmilyen jellegű romlást nem észleltem, az első fogaim ( a látható fogak) szépnek tűnnek, a nem látható fogakkal van baj..egyenlőre!! :(
(hülyék kíméljenek!) előre is köszönöm válaszaitokat!
Nem tudsz képet küldeni priviben?
Biztosat nem fogok tudni mondani, mert ahhoz röntgen kellene, de azért nagyjából el tudnom mondani, hogy melyik fogaddal valószínűleg mit lehet kezdeni.
Total ugyanebben a cipoben jarok mint Te.18 eves vagyok de mar ket fogam is kiesett es a tobbi sem jo allapotu:(borzasztoan szegyenlem mag es nap mint nap csak erre tudok gondolni://
Es kivancsi vagyok ,hogy mi tortent veled azota?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!