Fogszabályzóm van húzak rajta nagyon fáj mit tegyek?
Figyelt kérdés
Húztak a fogszabályzómon, és az első két, illetve a jobb hármas fogam nagyon fáj. Nem tudok enni sem, ha harapok valamiba, vagy csak az alsó fogsorom hozzáér a felsőhöz fáj. A fájdalom csillapító nem használt. Mit tegyek? És mit javalsoltok amíg nem múlik el miket egyek?
2009. szept. 10. 16:20
1/9 anonim válasza:
Szia! :) nekem is volt fogszabim 4 évig. Tudom,h nagyon fáj,de sajnos így fog visszaállni a fogad :( ez a fájdalom 1-2 nap után enyhülni fog!
2009. szept. 10. 16:30
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok! Én olyankor mikor húztak a fogszabimon, krumplipürét ettem, pudingokat meg ilyesmik :) Jobbulást! :)
2009. szept. 10. 16:33
3/9 anonim válasza:
fél hét alatt elmúlik, nekem pár napja ragasztották vissza a letört darabot, és valamit hajtott a dróton, de már elmúlt a fájdalom. egy idő után teljesen elmúlik
2009. szept. 10. 16:54
4/9 anonim válasza:
ezt jól megaszontam XD
2009. szept. 10. 16:54
5/9 anonim válasza:
jaj istenem! :) totál megértem! borzalmas érzés. de sajnos ki kell bírnod, 1-3 nap. de utána már nem is emlékszel majd rá :) és csodás fogaid lesznek! és mindig moss fogat, mert csúnya lesz! (sajnos tudom...)
2009. szept. 10. 20:44
6/9 A kérdező kommentje:
Most már szerencsére nem fáj annyira, kösöznöm a válazokat, viszont most meg iszonyatosan dörzsöli :(. Arról mit tudtok mondani? Már a szám is bedagadt...
2009. szept. 13. 18:57
7/9 anonim válasza:
Nem adott a dokid viaszt? Attól nem irritálja a fogszabi a szád, nagyon gyorsan begyógyul.
A nincs otthon, DM-ben tudsz venni, 900 Ft körül van, de megéri, mert nagyon hasznos. A fogselymek, fogköztisztítók körül keresd.
2009. szept. 13. 19:07
8/9 anonim válasza:
kidörzsölésre viasz,de amíg nem veszel,rágó is megteszi, csak kajálásnál-alvásnál ne felejtsd el kiszedni!
ha egy darabig viaszozod a kidörzsölt helyet,akkor helyrejön azidő alatt és egy jódarabig ismét nem kell ragassz majd. később majd máshol dörzsöli ki xd sajnos ez így is folytatódik.néha a húzás fáj,néha a dörzsölés. én hogy ezeket kiküszöböljem: nem eszek,nem beszélek olyankor:D
2009. szept. 13. 22:21
9/9 anonim válasza:
Ja, ha sokat beszélek, mosolygok, nevetek és kiszárad a szám, nekem is könnyebben feltöri. És a szájszárazsághoz még hozzásegít a fogkrém, a sok fogmosás, tehát igyál folyamatosan, 1-2 korty is elég ahhoz, hogy ne száradjon ki. Így tényleg nehezebben töri fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!