Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fel lehet vágni a nyelv és a...

Fel lehet vágni a nyelv és a foginyt összekötö zsinórt hogy hosszabb legyen a nyelv?

Figyelt kérdés
Az a baj a nyelvemmel hogy tul pici. az egyik orvos azt mondta h ami a nyelvem hegyénél van alul kis zsinór szerűséget (ami összekötésben van a foginnyel) azt ellehet vágni mivel az akadályozza meg hogy hoszabbra nyutsam ki a nyelvem. Meg hogy ezt a műtétet többynire már kiskorban elvágzik... Valaki valami infót légyszi :/ köszönöm.
2009. szept. 9. 17:05
 1/6 A kérdező kommentje:
**elvégzik
2009. szept. 9. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

keresztfiamnak vágták kb 1 éves korában, hogy később ne legyen vele gondja. azt mondták, ha túl kicsi az pöszeséghez ill beszédzavarhoz vezethet.

te hány éves vagy? elméletileg már (mivel tudsz írni olvasni) ha lenne vele valami probléma (nem esztétikai) akkor az már kiderült volna!

2009. szept. 9. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok. nem tudok róla hogy lenne ilyesmi problémám a beszédemmel, de akkor kiskoromba nekem miért nem vágták fel? :O
2009. szept. 9. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
valszeg azért nem vágták fel, mert nemlátták okát, mint ahogy kiderült, nincs is, mi9vel nemvagy beszédzavaros, és nemis zavar
2009. szept. 9. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan értelmezni hogy miről van szó de nem a nyelvfékre vagy mire gondoltál? Mert úgy tudom ha azt kivágják akkor a nyelvedtől megfulladhatsz
2009. szept. 9. 18:45
 6/6 anonim válasza:

te arra a kis izére gondolsz ami látszódik??

ha kinyújtod a nyelved akkor egy vékony kis bőrdarab ami megfeszül??

és szerintem ha minden tartót elvágsz és kihúzod a nyelved hogy ne menjen vissza akkor biztosan hosszab lesz szerintem!

2010. szept. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!