Mi a teendő foggyökérrohadás okozta arcüreggyulladással?
Figyelt kérdés
A jobboldali járomcsonton belül maró fájdalom egy héten kétszer jelentkezik. Akut esetben kellemetlen szagú gennyes váladék távozik az orromból, de az is csak jobboldalon, viszont az napi szinten 1-2 órán keresztül. Mit tehetnek velem, és hol?2009. szept. 6. 10:50
1/7 anonim válasza:
Mindenképpen fogorvos, akinek először el kell távolítania a foggyökeret, mert az okozza a krónikus arcüreggyulladást és a bűzös váladékot. majd minden bizonnyal antibiotikumor írnak fel. miért halogattad ezt ilyen sokáig, ha szabad tudni? nagyon veszélyes lehet ez, az egész szervezetedet megbetegítheti egy ilyen gyulladás!
2/7 A kérdező kommentje:
Félelem, lustaság, időhiány, TB-gondok... tehát komolyabb műtétre nem kell számítanom?
2009. szept. 6. 10:58
3/7 anonim válasza:
Egy szájsebészeti kisműtét keretében veszik ki, kb 15 perc. Alaposan el fogják érzésteleníteni, úgyhogy SEMMIT nem fogsz érezni. Csak az a fontos, hogy csináltasd meg, különben tényleg nagyon eldurvulhat, akár a szívedre is rámehet (szívizomgyulladás) nem vicc!
4/7 anonim válasza:
Foggyökér rezekciót fognak csinálni. Nagyon fogklinikákon csinálnak ilyet. Kisebb fogorvosi rendelőkben nem hinném.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nyugodtabb vagyok. Pénteken megyek... Már nem is darázom annyira.
2009. szept. 7. 12:06
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom a 10:55-öshöz!Ez nem játék,ne halogasd tovább!Én egy arcüregműtétig húztam,mert kiderült ct-n,hogy majdnem agyhártyáig rakódott már a trutyi!Orron keresztül csinálták,gondolhatod,nem volt kellemes!Úgyhogy ne halasztgasd,irány a fogászat,onnan biztos átküld az orr-fül-gégére is röntgenre,és végre elindul a gyógyító folyamat.
7/7 anonim válasza:
Na túlvagy a beavatkozáson, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!