Melyik fogfehérítés eredményesebb?
A kérdésem az lenne, hogy nekem az első négy fogam között rések vannak és ráadásul még sárgák is.
A körzeti fogorvosnál 20-25 ezer körül lenne egy otthoni 10 napos fogfehérítés. Plusz porcelán héjakat szeretnék felrakatni az első 6 fogamra, mert megkoptak illetve mélyedések vannak bennük. Pénz az nem "akadály". Ezért dolgoztam sokat, hogy legalább ez meglegyen. A porcelán héj kb. egy fogra 40-45 ezer lenne és ezért csak először az első kettőre rakatom. De nem tudom, hogy érdemesebb rendelői fogfehérítést alkalmazni vagy elég az otthoni fogfehérítés ha úgyis porcelán fogak kerülnek a helyére. Úgy tudom az otthoni is ugyanolyan hatásos csak ugye később éred el az eredményt. Mert akkor inkább költök porcelán héja, mint drágább rendelőire, hiszen szerintem a 10 napos kúra is jó.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!